Abis

Abis смотреть последние обновления за сегодня на .

Zen-G - ABiS (Official Video)

6834854
65905
2370
00:03:42
24.05.2019

Okyanusların en derin yeri anlamına gelen #ABiS, Zen-G’nin uzun süredir beklenen ilk solo single’ına isim oldu. ABiS klibiyle yayında! #Spotify'dan dinlemek için; 🤍 #AppleMusic'ten dinlemek için; 🤍 #iTunes'tan satın almak için; 🤍 Zen G kanalına abone olmak için; 🤍 Zen-G ABiS Şarkı Sözü: Ruhunu okşar yasadığım dram ve bunu çekmen gerek en katı kural Çocukluğum adam oldu yiyerek tokat gülümsedim ve içim acımadı bi gram Fakat içimi acıtır hep yanar oram bi kere soran olmadı iyi misin adam Ne kadar iyi olabilirsem olurum o an içimde yüzdüğüm deniz seni kesin boğar Umutlarım okyanus ben ise bi kayık şansım yüzüme gülmesin çünkü tipi kayık Gülse de sikimde mi sanıyorsun hayır ama inadına yapıyorsa bu harbiden ayıp Gece vakti yürüyor elinde bir şişe yarım kalan hayallerin üstüne işe Ne huzurum kaldı ne biraz da neşe bu gece de bitecek yine geçecek düşüşe Hazır mısın benle gelip geri dönüşe bi gün hapise girersem her gün gelin görüşe Nasıl olsa taarruz var hep güneşe gerekli gelişmeler ben giremem bu işe Bu Zen-G'den karın bölgene sol kroşe yemek ister misin sokakta kapüşonu çek Bu Zen ve Slang moruk hasta bi şey ama cepleri boş koçum hep varoş hep Doyan karnımız için Allah’a şükür et cüzdanın da dolu ama kalbin varoş hep Uzayan egolarını hemen tıraş et bana bir paraşüt lazım aklımda deli proje Şimdi ölmemek için hayatla güreşe girelim diyorsun da bana değil ona ateş et Kusmak için bulundur yanına bir poşet çünkü çok fena kokuyor kıçında ki shit Bu rap delilik gibi sendelik ama düşmedik yakışıyor serserilik Gel gelelim bize ver elini boşver zaten geleceği erteledik Kendine dert edinip didinip durma olursun derberderin derbederi Yalan dolu sahnelerin perdeleri mermi dolu silahların kahpeleri Bi bilene sor bu değil hesap güvenini sat sana artık saygım yok Tuzağını kur üzerime gel bana sert vur buna artık sabrım yok Bedelini sun bedeline say bana söyle sana gizlim saklım yok Bedenini sar bunu iyi san beni dinle sana bir diyeceğim yok (yok) NAKARAT x2 Dur ne de zor bi durum yolu zor bulurum Ama bir sorun yok Bu bizi durdurur mu kesin uydururuz bi şeyler Zamanım yok Dalgalı denizde kaptanlar ama dalgasız semtte çok harmanlar Bu aralar olanlara aldırma olduğum liste hala en çok arananlar Çok hızlıyız diyolar da hantallar ama delikanlılıksa mantarlar Beni sakın bu masadan kaldırma kalkarsam abilerin çok alınırlar Hepinizin ağzında bi palavra aman sakin bi yerde konuşup yalan olma Eğer kulağıma gelirse kötü kötü şeyler seni annen bile kurtaramaz karakoldan Kötü çocuklara takılıp çok harap olma önce kıçını kolla sonra kaşını kaldır korkma Bi bıraktın ipin ucu kaçtı sonra tamam kes yol al sakin beni tutma. Söz: Zen-G Müzik: Zen-G, Synthman (Can Vatansever) Mix & Mastering: Synthman (Can Vatansever) Kayıt Stüdyosu: Studio Circus Yönetmen: Gökcan Güven Görüntü yönetmeni: Çetin Kerem Akbaş Post Production: Crunk Mural Artist, Kapak Tasarım: Canavar Backstage: Babürşah Tuğrul Styling: Asuman Öztürk Set Koordinatörü: Gürkan Güven Production: Kiralık Kameracım Asil, İhsan Bay, Furkan Ünvanlı, Batuhan Bozdoğan, Reach, ve Çekici Sedat'a teşekkürlerimle. 🤍 - Okyanusların en derin yeri anlamına gelen Abis, Tahribad-ı İsyan grubunun üyesi Zen-G’nin uzun süredir beklenen ilk solo single’ına isim oldu. Şarkıda birden fazla hissi ve duyguyu bulacağınız Abis, Zen-G’den daha önce hiç duymadığınız tarzda bir parça.

10 ans de bibi

8494
108
0
00:03:50
07.09.2022

Provided to YouTube by TuneCore 10 ans de bibi · abis Quartier Hallam ℗ 2009 Lahesscoast Released on: 2009-07-14 Auto-generated by YouTube.

Abis - Je Sais Pas [CLIP OFFICIEL] (2013)

601103
3768
263
00:03:57
14.12.2013

Découvrez "Je sais pas " Clip extrait du projet "Hall in" Disponible dans vos fnacs ainsi qu'en telechargement légal sur Itunes 🤍 Quartier Hallam 2 🤍 Facebook 🤍 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍

ABIS clip Le bitume assassine

711854
1483
75
00:02:38
25.09.2010

Abis DJ set | Get in Step

5692
165
18
01:01:25
02.12.2019

Abis DJ set at Get in Step // Trabendo, Paris. Abis Soundcloud ⤍ 🤍 Facebook ⤍ 🤍 Get in Step Soundcloud ⤍ 🤍 Facebook ⤍ 🤍 Contact Us Website ⤍ 🤍 Facebook ⤍ 🤍 Instagram ⤍ 🤍 Mail ⤍ studio.drumandbass🤍gmail.com

Pusing mikirin duit nggak abis abis

2233
64
00:00:13
05.02.2023

ABIS je m'en bats les reins du 31

845429
1731
181
00:04:29
21.12.2009

CLIP MIXTAPE : "je m'en bats les reins du 31" ABIS lourrrrd!!! CLIP DE FIN D'ANNEE POUR LES FETES DE FIN D'ANNEE

ABIS B2B MUSTAFFA & SHERIFF B2B YOUPHORIA

6711
291
36
00:58:52
15.11.2022

BIG BIG thanks to Mark & Sema a.k.a. Abis & Youphoria for doing this pure improvisation with us! It was so much fun, unprepared set at all. Thank you! Be sure to check out their socials & follow them! ABIS FB: 🤍 🤍 IG: 🤍 🤍 YOUPHORIA: FB: 🤍 IG: 🤍 MUSTAFFA & SHERIFF FB: 🤍 IG: 🤍 IG: 🤍

Abis - La rue m'a rendu macro [CLIP OFFICIEL] (2014)

532651
2134
114
00:04:19
05.05.2014

Découvrez "La rue m'a rendu macro" Clip et Titre extrait du projet "Hall in" Disponible dans vos fnacs ainsi qu'en telechargement légal sur Itunes 🤍 Quartier Hallam 2 🤍 Facebook 🤍 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍

Abis - La Rue C'est Brutale Feat. Mister You

259770
1525
30
00:04:03
23.03.2013

Abis - La Rue C'est Brutale Feat. Mister You Issue de l'album "Quartier Hallam" Vol. 1

Abis - Quartier Hallam 2 - Album Complet

131202
467
12
01:03:21
23.09.2013

Abis - Freestyle Promo 3 [VIDEO] (2013)

277664
1037
139
00:01:43
24.02.2013

"Hall in" Disponible dans vos fnacs ainsi qu'en telechargement légal sur Itunes 🤍 Quartier Hallam 2 🤍 Facebook 🤍 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍 Realisation : realbi

ABIS - J***Ć NIEBIESKICH (prod. Spotless)

2598
141
29
00:03:00
13.01.2023

BK Słuchaj na wszystkich platformach streamingowych •🤍 BerlinerKollektiv® •🤍 ABIS •🤍 PITER •🤍 AkerMan •🤍 osk.art •🤍 OLI •🤍 Spotless •🤍 Title: J*Ć NIEBIESKICH Artists: BerlinerKollektiv x ABIS Music: Spotless Mix/mastering: OLI Video: osk.art Specjalne podziękowania dla Natii Queen, Samci i zajebistej mordeczki Kapiego!

Reason For Pending Backend verification / Pending For ABIS clearance / Backend Verification

15449
335
155
00:06:01
12.07.2022

#techbdsharif #hospitalitywithsharif Title E passport Pending For Backend Verification / Pending For ABIS clearance / E-Passport Online 👉 Hello Guys In this video i explain about Pending For Backend Verification Bangladesh e passport also Pending For ABIS clearance,if you apply E-Passport Online some time its become pending for backend verification, if you want ot know Reason For Pending Backend verification, or pending abis clearance or pending afis clearance or pending for final approval then you can watch this video, also yopu can check E passport status online ,if you still confused then please comments below i will help you fix the issue with e passport online application thank you Thank You Keep Watching ,,TECH BD SHARIF CHANNEL,, 👉 🤍 👉🤍 ► Subscribe Now: 🤍 🔔 Stay updated! Contract me for Business Queries or Sponsor ✅ sharifulislam9975🤍gmail.com ✅ Stay tuned for tech related issues solutions and advice WITH TECH BD SHARIF: Find Me Here For Business Contact ✅ sharifulislam9975🤍gmail.com Find Me Instagram ✅ 🤍 Find Me Twitter ✅ 🤍 Find Me LinkedIn ✅ 🤍 Find Me Pinterest ✅ 🤍 Find Me Facebook Group ✅ 🤍 Find Me Facebok Page ✅ 🤍 Find ME YouTube ✅ 🤍 If You Like This Video Then Hit on LIKE Button SHARE This Video As Much As You Can And SUBSCRIBE Thank you so very MUCH. Reason For Pending Backend verification,Pending Backend verification,pending abis clearance,pending afis clearance,pending for final approval,E passport status,enrollment in process,passport status pending for backend verification,backend verification,ই পাসপোর্ট স্ট্যাটাস,pending backend verification মানে কি,e passport pending backend verification,pending backend verification solution,pending backend verification,e passport status meaning,te,ch,bd,sh,pp,ই পাসপোর্ট

ABIS CLIP MIX-TAPE QUARTIER HALLAM

819616
906
54
00:03:39
19.08.2009

PROCUREZ VOUS LA MIX TAPE DU MOMENT DU RAP FRANCAIS A.B.I.S QUARTIER HALLAM CD MIX-TAPE DISPONIBLE CHEZ PLUSIEURS REVENDEURS T-MAXX RECORD A CHATELET 111 RUE ST DENIS , AUX PUCES DE CLIGNANCOURT (STANDS ALPHA 5.20 ET AUTRES...) VENTE DIRECT PAR MAIL : ABIS-OFFICIEL🤍HOTMAIL.

Salam Ya Mahdi Canada - Official Video | سلام يا مهدي كندا - النسخة الرسمية

242253
8001
185
00:07:37
06.11.2022

People, communities, and regions across the globe have recently come together to call out for Imam Al-Mahdi (atfs) with their voices and hearts. Love for Imam Al-Mahdi (atfs) knows no borders and has made its way to the heart of Canada’s Capital, where we too have joined in on the unified call to our awaited Imam. The Ahlul Bayt Islamic School and Centre is honoured to have had the privilege of hosting “Salam Ya Mahdi” alongside our beloved community. What an incredible experience and a blessing it is to have come together under the banner of Imam Al-Mahdi (atfs) and chant his name as one. May we chant his name in our hearts and pledge our allegiance to him through our actions, everyday. May Allah (swt) continue to bless and strengthen this community, hasten the reappearance of our awaited Imam, and make us among his true supporters. اللهم عجل لوليك الفرج وسهل له المخرج، واجعلنا من انصاره واعوانه بحق محمد وال محمد نفروا خفافا ثقالا شيباً وشبانا والقلب منهم واحد يترنم سلام سيدي، سلام يا مهدي من بقعة خلف الشمس التي انت نورها من اوتاوا تدافعوا … والصدور منهم نجوى سلام سيدي … سلام يا مهدي بحرقة ولوعة نادوا بشوق ولهفة شخصوا ويجمعهم امل اللقاء توحدوا، تعلقوا وعلقم الفراق يعلو افواههم …مزجوا الدموع بالأمل البعيد القريب فانشدوا، ثم انشدوا حتى شُفيت حناجرهم سلام سيدي سلام يا مهدي إنا على الوعد إنا على العهد سيدي ابا صالح… بارك هذه الجهود لنعلم أنّا قد طهرنا بولايتكم، مد يدك رحمة بنا… مد يدك علّنا ننجى… فقد المّ بنا ما المّ… وآلمنا شياطين الانس والجن الهي اليك المشتكى… وغيبة ولينا…فتقبله منا بقبول حسنٍ #SalamYaMahdi #سلام_يا_مهدي #canada 🤍kallasmusicproduction4906 K.M.P تسجيل: استوديو توزيع موسيقي: مهدي كلاس هندسة صوتية: حسين طفيلي شكر خاص: محمد عليق كورال: حواء عليّان, زهراء عليّان, نيبال سليم, صفاء طالب صوت الآية الافتتاحية: السيد نور الدين ميرزادة تصميم كرافيكي: بتول سبيتي كلمات عربي: فداء ياسين مونتاج وغرافيك: فريق مكتبة البصمة الابداعية D.O.P ‏MRQ تصوير: أحمد الكوفي, منال فرحات تصوير فوتوغرافي: علي القزويني مساعد مصور: هادي القزويني, ايليا قهرماني نژاد تنفيذ واخراج: مكتبة البصمة الابداعية 🤍download-it-4free شكر خاص لكل من ساهم في انتاج وانجاح هذا العمل اعتذار من مقام صاحب الزمان عن اي تقصير حصل في هذا العمل انتاج: مركز اهل البيت (ع) - اوتاوا

Ma Routine - Abis

630797
1263
54
00:05:46
06.05.2010

Ma routine - A.B.I.S. quartier Hallam!!! Du lourd les freres!!! 🤍

Abis - Triste Constat

27779
332
14
00:04:05
23.03.2013

Abis - Triste Constat Issue de l'album "Quartier Hallam" Vol. 1

Abis - Triste constat ( Quartier Hallam ) Rap francais parisien Lourd !

182978
280
22
00:03:54
08.06.2010

Abis rappeur parisien , titre issu de l'album quartier hallam

jajan Mak abis #shorts

13365549
195799
374
00:00:36
14.12.2022

ABIS - Consistent

11883
593
12
00:03:56
23.12.2017

Purchase: 🤍 Available as part of the 'Space Pirate Trainer OST' consisting of a 13 track program to Space Piracy! It consists of tracks produced by James Marvel & ABIS available on bandcamp as an entire album via Space Pirates Recordings! Available early January on all digital stores. Algorithm Design Studio (Channel artwork & designs): 🤍 Space Pirate Recordings: Facebook - 🤍 Soundcloud - 🤍 Follow DarkstepWarrior: Discord: 🤍 Submissions: submit🤍darkstepwarrior.co.uk VK - 🤍 Twitter - 🤍 Facebook - 🤍 Soundcloud - 🤍 Merchandise - 🤍 Booking Enquiries - bookings🤍darkstepwarrior.co.uk And dont forget to subscribe! COPYRIGHT NOTICE: All of the music on this channel has either been sent to me directly by the artists themselves or from the label who own the copyright to the song. If you have any further questions please dont hesitate to email me.

ABIS - CLIP DANS MON EMPIRE

9039
22
1
00:04:57
05.06.2011

Rapha Saec & C.o.D - Abis

32995
822
89
00:02:52
13.07.2018

Comanda albume : 🤍 / 🤍 Text : C.o.D/Ra' Mix | Master : Ion Aranjamente vocale : Ion Coperta: Omar Facebook : C.o.D : 🤍 Ra' : 🤍 Plutonu' Records : 🤍 Pentru cine vrea piesa mp3 (gratis): 🤍 Pentru cine vrea sa sustina canalul: 🤍

stok tisu abis..

14188
785
21
00:00:54
04.02.2023

THANK YOU BUAT SUPPORT KALIAN! JANGAN LUPA SHARE VIDEO INI KE TEMEN KERABAT BAPAK IBU KAKEK NENEK PAMAN BIBI OM TANTE GURU TETANGGA TUKANG BECAK TUKANG PARKIR PEGAWAI INDOMARET TAMBAL BAN PEJABAT BU MEGA BU PUAN PAK JOKOWI PAK PRABOWO PAK GANJAR PAK RT PAK RW PAK CAMAT KAKA ADEK PACAR SELINGKUHAN ISTRI SUAMI DAN LAIN LAIN YA. LOVE YOU GAIS! SOSMED GW : 🤍 🤍

NGOBROLIN SUBATHON YANG GA ABIS ABIS BARENG RUSMAN !! - THE HALIMAWAN SHOW

27558
1366
370
00:31:34
04.02.2023

subscribe rusman : 🤍 FAITH INDUSTRIES : 🤍 LIVESTREAM : 🤍 DISCORD : 🤍 FREE SUBSCRIBE HERE : 🤍 Follow My Daily Routine At FACEBOOK : 🤍 ASK FM : 🤍 STEAM : 🤍 TWITTER : 🤍 INSTAGRAM : 🤍 EDITOR (DENDY x CELINK): 🤍 🤍 Thank You So Much! Enjoy! #luthfihalimawan #thehalimawanshow #thehalimawanshow

Abis Nos Tentations

155009
232
7
00:04:06
03.01.2011

Extrait Quartier Hallam 2

ePassport pending for ABIS or AFIS // Pending for ABIS or AFIS কেন হয়, কি করলে হবেনা ।

9364
250
119
00:03:24
23.01.2022

ePassport pending for ABIS or AFIS // Pending for ABIS or AFIS কেন হয় // কি করলে Pending for ABIS or AFIS আসবেনা Must watch video for you:- 👉 ই পাসপোর্ট স্ট্যাটাস চেক করার নিয়ম- 🤍 👉 ই-পাসপোর্ট অনলাইন স্ট্যাটাসের কোনটার মানে কি- 🤍 👉 How to Apply for e-Passport A to Z- 🤍 👉 Pending Backend Verification এর সমাধান- 🤍 👉 ই পাসপোর্ট করতে কি কি কাগজপত্র লাগে- 🤍 আপনি যদি আপনার ই-পাসপোর্ট এর স্ট্যাটাস চেক চেক করার পড়ে দেখতে পান যে Pending for ABIS or Pending for AFIS লেখা আসছে তাহলে আপনি কি বুঝবেন সেটা নিয়ে হচ্ছে আমার আজকের ভিডিওটা । আপনার যদি Pending for ABIS or Pending for AFIS লেখা আসে অবশ্যই ভিডিওটা দেখবেন তাহলে পুরো বিষয়টা ক্লিয়ার হয়ে যাবেন কেন এই লেখাটা আসছে কি করলে এই লেখাটা আসবেনা । Find me on:- Facebook Group- 🤍TechProSOHRAB 🤍 Facebook Page- 🤍TechProSOHRAB 🤍 Twitter- 🤍TechProSOHRAB 🤍 YouTube- 🤍TechProSOHRAB 🤍 Instagram- 🤍TechProSOHRAB 🤍 DISCLAIMER: This Channel does not Promote or encourage any illegal activities, all contents provided by This Channel is meant for EDUCATIONAL PURPOSE only. #AFIS #ePassport #ABIS

masteran gereja tarung ngeroll abis jernih dan jeda - gereja tarung 10 jam

443641
1197
33
10:00:01
01.11.2021

masteran gereja tarung ngeroll abis jernih dan jeda - gereja tarung 10 jam #gerejatarungngeroll #masterangerejatarung #gerejatarung = Facebook: 🤍 website: 🤍 twitter: 🤍 Watch more videos! 🤍 original by: 🤍Smartmastringid = Manfaat utama Smart mastering Therapy untuk burung berkicau adalah : Sebagai PONDASI lagu dan isian bagi burung Berkicau. Menghilangkan stres pada burung. Sebagai penetrasi mental burung pada kondisi pra lomba dan pasca lomba. Format suara master dan suara terapi adalah HD Audio Stereo dengan bitrate High Quality (HQ). Smart Mastering adalah kompilasi suara burung master yang dilengkapi dengan modul suara terapi Suara terapi masteran gereja tarung ngeroll abis jeda - 10 jam jernih berfungsi membuat burung yang akan di master jadi lebih cerdas, membangun mental burung, mengatasi burung stres, burung jadi berjiwa heroik, mental burung jadi lebih baik dan burung jadi rajin berkicau. Satu hal yang paling penting! Suara terapi suara burung dengan smart mastering masteran gereja tarung ngeroll abis jeda - 10 jam jernih berfungsi mengoptimalkan HVC (High Vocal Center), yaitu bagian paling penting di otak burung berkicau. Suara master Smart Mastering dilengkapi dengan jeda suara kosong yang diproses secara Logic. Durasinya jeda suara kosongnya disesuaikan dengan tingkat kesulitan suara yang akan direkam oleh burung. TIPS Perdengarkan solusi smart mastering masteran gereja tarung ngeroll abis jeda - 10 jam jernih dengan volume suara sedang. Jadikan suara Natural Therapy air hutan smart mastering sebagai MASTER HARIAN (07.00-16.00), diluar jam-jam pemasteran reguler. Aktifkan mode REPEAT TRACK pada player Anda, agar suara dapat berjalan secara LOOP atau NONSTOP. tag: gereja tarung,

CARA PAKE SERUM SUPAYA GA ABIS ABIS

509927
25172
107
00:00:44
01.02.2023

ABIS - BLOK (prod. Spotless)

687
55
20
00:02:26
02.12.2022

BK Słuchaj na wszystkich platformach streamingowych 🤍 BerlinerKollektiv® •🤍 ABIS •🤍 AkerMan •🤍 PITER •🤍 osk.art •🤍 OLI •🤍 Spotless •🤍 Title: BLOK Artists: BerlinerKollektiv x ABIS Music: Spotless Mix/mastering: OLI Video: osk.art ©℗ 2022 BerlinerKollektiv®

Cewek Kalau abis dari salon #shorts #short

493022
30955
247
00:00:18
16.12.2022

Meme lucu #shorts #short #meme #memes Like ✔️ Komen ✔️ Subscribe🔔 ✔️ Selamat menonton Tag : meme lucu, meme lucu 2022, meme lucu viral, meme lucu bikin ngakak 2022, meme lucu jedag jedug, meme lucu bikin ngakak, meme lucu mobile legend, meme lucu samsudin, meme lucu upin upin ipin, meme lucu gus samsudin, meme lucu channel, meme lucu indonesia, meme lucu alingga putra, meme lucu adit sopo jarwo, meme lucu amediketu, meme lucu amatiketu, meme lucu anime, meme lucu anjing, meme lucu absurd, meme lucu arab, meme lucu abis, meme lucu ametiketu, asupan meme lucu, adit sopo jarwo meme lucu, audio meme lucu, animasi meme lucu, alingga putra meme lucu, anime meme lucu, aplikasi meme lucu, arjuna beta meme lucu, aku meme lucu, asupan meme lucu 2022, meme lucu bikin ngakak 2022, meme lucu bikin ngakak 2021 jedag jedug, meme lucu bbm naik, meme lucu bertanya, meme lucu bikin ngakak 2022 jedag jedug, meme lucu bikin ngakak sampe sakit perut, meme lucu bikin ngakak sampe sakit perut jedag jedug, meme lucu bikin ngakak mobile legend random para tolol 2022, meme lucu bikin ngakak mobile legend, meme lucu banget, backsound meme lucu, beaconcream meme lucu, badut meme lucu, backsound meme lucu no copyright, backsound lagu meme lucu, bli dwiik meme lucu minecraft, background meme lucu, backsound meme lucu cocok buat video gameplay, backsound meme lucu tik tok, bts meme lucu, meme lucu cina, meme lucu coc, meme lucu cocofun, meme lucu cristiano ronaldo, meme lucu cinta sampai mati, meme lucu celana dalam, meme lucu chat wa, meme lucu chef juna, meme lucu citayam, meme lucu cupay, channel meme lucu, ccp meme lucu, cinta sampai mati meme lucu, countryhumans meme lucu, cara buat video meme lucu, cocofun meme lucu, cerita meme lucu, cara membuat gambar meme lucu, cara membuat meme lucu, cara download video meme lucu, meme lucu dengarkanlah, meme lucu deddy corbuzier, meme lucu dukun santet, meme lucu dan original, meme lucu dan ngakak, meme lucu dan meme viral, meme lucu dj goreng goreng, meme lucu debm, meme lucu dukun, meme lucu dino dino, download meme lucu yang sering digunakan youtuber, dengarkanlah meme lucu, dj meme lucu, download meme lucu, dubbing kucing meme lucu bikin ketawa ngakak, dengarkanlah di sepanjang malam aku berdoa meme lucu, dj jedag jedug meme lucu, david gadgetin meme lucu, download lagu meme lucu, dilan meme lucu, meme lucu emang babi, meme lucu entah siapa yang salah, meme lucu editor berkelas, meme lucu exe, meme lucu ejen ali, meme lucu editor, meme lucu ejen ali musim 3, meme lucu ente kadang kadang, meme lucu eudora, meme lucu om enak, editor berkelas meme lucu, el prana meme lucu, editor meme lucu, editan meme lucu, efek meme lucu, efkahfajar meme lucu, ejen ali meme lucu, el prana meme lucu boboiboy, cara edit meme lucu, meme ending meme lucu, meme lucu ferdy sambo, meme lucu video, meme lucu viral tiktok, meme lucu viral 2022, meme lucu ff, meme lucu foto, meme lucu free fire, meme lucu fb, meme lucu filter kuda, meme lucu full, film meme lucu, ff meme lucu, foto meme lucu, video lucu meme, film meme lucu 2022, fnaf meme lucu, fnaf security breach meme lucu, film kontrakan rempong meme lucu, funny meme lucu, film mak rempong meme lucu, meme lucu gus udin, meme lucu gara gara ikan ini, meme lucu gus samsudin jadab, meme lucu green screen, meme lucu gambar, meme lucu game, meme lucu gacha life, meme lucu gta san andreas, meme lucu gta 5, meme lucu google maps, gambar meme lucu, gus samsudin meme lucu, grup meme lucu fb, gacha meme lucu, gacha life indonesia meme lucu, gambar meme lucu malam jumat sunah rosul, green screen meme lucu, galeri meme meme lucu, gacha life meme lucu, gacha club meme lucu, meme lucu hantu, meme lucu hari ini, meme lucu hewan, meme lucu hewan hewan apa hayo, meme lucu higgs domino, meme lucu harry maguire, meme lucu hacker, meme lucu hengker, meme lucu halal, meme lucu hooh tenan, hantu meme lucu, hitzeed ch meme lucu, hanya dia meme lucu, helikopter helikopter meme lucu, tidak hidup meme lucu, rara pawang hujan meme lucu, meme hewan lucu, meme higgs domino lucu, jedag jedug meme hewan lucu, iklan meme lucu atta halilintar, meme lucu indonesia 2022, meme lucu iklan, meme lucu indo, meme lucu im addicted to, meme lucu iklan tv, meme lucu india, meme lucu indosiar, meme lucu inggris, meme lucu ingusan, meme lucu indonesia vs malaysia, iklan meme lucu, iklan binomo budi setiawan meme lucu, intro meme lucu, intro ml meme lucu, intro mobile legends meme lucu, indonesia meme lucu, lagu india meme lucu, mr incredible meme lucu, meme upin ipin dan ipin 2022 lucu, meme lucu upin upin ipin burung puyuh, meme lucu jedag jedug 2022, meme lucu jedag jedug 2021, meme lucu jedag jedug viral, meme lucu jindan, meme lucu jatuh, lucu hub, lucu hub channel

ABIS ABI HESS.m4v

54483
130
11
00:03:07
12.05.2012

Nouveau titre extrait de l'Album d'ABIS !! A.B.I HESS !!

abis - just a girl - PV

9775
53
6
00:05:22
03.07.2015

2015.3.4配信 iTunes:🤍 レコチョク:🤍 幼少期から曲を作り続け 一度は諦めたsingerへの道だったが、自分を表現できるのは歌しかないと音楽の世界へ戻ってきた。現在、大阪のクラブシーンを中心に活動している。 1st single である この曲は 強気な女の子 派手な女の子 でもほんとは内気な女の子 女の子が恋をした時の気持ちをリアルに表現! 若い女性からの共感、 支持を受けている また彼女の真っ直ぐな言葉、表現力は男女問わず注目を浴びており今後も目が離せない! Official HP :abis-w.com Video directed by Mr.office(IKASUMIRECORDS)

TIKTOK REPLAY 2022 SERU POL!! TAPI CAPEK JG ABIS ACARA😂🤣 #shorts #itsmeissie #tiktokreplay2022

444866
37348
368
00:00:10
02.02.2023

Subscribe, Like & Share this Video Thanks for watching! See You on my next video ♥️ Bye Bye FOLLOW ME! Instagram : 🤍 TikTok : 🤍 #shorts #itsmeissie #tiktokreplay2022

ABIS & Zombie Cats - Blindside

12639
659
28
00:04:13
23.08.2019

Blackout Youtube selection, your go-to for dark drum and bass! ABIS & Zombie Cats team up and bring you the ALL4U EP! An excellent combination of their skills, out on the 30th of August on Dividid. × Follow our Spotify Blacklist here: 🤍 ┌ Follow ABIS: ■ Instagram: 🤍 ■ Soundcloud: 🤍 ■ Spotify: 🤍 ■ Facebook: 🤍 ┌ Follow Zombie Cats: ■ Instagram: 🤍 ■ Soundcloud: 🤍 ■ Spotify: 🤍 ■ Facebook: 🤍 ┌ Follow Blackout: ■ Instagram: 🤍 ■ Soundcloud: 🤍 ■ Merchandise: 🤍 ■ Spotify: 🤍 ■ Facebook: 🤍 ■ Twitter: 🤍

Truk joget gak abis abis.. !! dump truk dance - truk trailer dance #trukjogetlucu

20564
47
0
00:01:32
29.01.2023

Truk joget truk dance versi CIGANA TRUCK

Abis - #12 - Posse Track (Scosse Rap) feat. Rivoluzione Lirica, V-Ted, Delta Brain & Poche Spanne

43670
804
68
00:06:35
15.01.2017

Ordine di partenza: Tony-J, V-Ted , Delta Brain , Funky Nano , Iron Lion , Mattak , Nela , Abis. Segui Abis Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Segui Rivoluzione Lirica: Pagina Facebook: 🤍 Segui Delta Brain: Pagina Facebook: 🤍 Segui Poche Spanne: Pagina Facebook: 🤍 Mix & Master: Spasmellow Records Pagina Facebook: 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
abis 塩屋 대만 коса обида BJ러너 kissy missy Ika blender video BY DIY Jahn lichu Marwadi kimbap aram horenyan Moskov خوله usijanje BrodaShaggi самозащита yoshimura